Asfalt


Välkommen till GBG Mark – vi erbjuder professionell asfaltering i Göteborg och dess omgivningar. 

Kontakta oss

Experter på asfalt i Göteborg

Vi vänder oss till både privatpersoner, fastighetsägare och företag som vill ha högkvalitativa asfaltstjänster. Med vår långa erfarenhet, breda kunskap och kompetenta medarbetare, garanterar vi ett arbete som håller hög standard.

Våra specialiteter inom asfalt omfattar allt från lagning av hål till anläggning av nya vägar. Om du är trött på att köra på grusvägar och vill byta till ett bättre underlag, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag och begär en offert. Låt oss visa hur vår expertis inom asfalt kan göra skillnad för dig.  

En mångsidig partner inom markarbeten och anläggning

Som ett erfaret mark- och anläggningsföretag erbjuder vi en omfattande lista av tjänster, inklusive total- och utförandeentreprenader. Vår expertis sträcker sig också till konsultation, byggledning, projektledning, tekniska utredningar och kostnadskalkyler.

Vår verksamhet omfattar flera områden inom bygg och anläggning, där asfaltering är en viktig del. Vi strävar efter att leda utvecklingen inom branschen genom att erbjuda ansvarsfulla och innovativa lösningar. Med oss får du en partner med djup kompetens och lång erfarenhet.

Vi tar ansvar för hela asfalteringsprocessen, från planering, markarbeten och andra förberedelser till det färdiga resultatet. Som både producent och utförare kan vi erbjuda ett brett utbud av produkter och tjänster inom asfalt. Vi arbetar nära dig som kund för att skapa lösningar som garanterar hållbarhet, kostnadseffektivitet och minimal miljöpåverkan.

Asfalt som håller i längden

Asfalt är ett hållbart material, men det kräver rätt metod och omsorg för att verkligen stå emot tidens tand. En korrekt utförd asfaltering har en livslängd på cirka tjugo år, men det är inte ovanligt att många tvingas göra om arbetet betydligt tidigare på grund av sprickor, lutningar och avskavningar. Detta beror oftast på ett undermåligt utfört arbete.

Hos oss är hållbarhet inte bara ett löfte utan en garanti. Vi anpassar våra metoder och material efter de specifika förutsättningarna i varje projekt, oavsett om det gäller en stor vägsträcka eller en mindre garageuppfart. Vår erfarenhet och kompetens gör oss till ditt självklara val för asfaltering i Göteborg.

Asfalt Göteborg – frågor och svar

Vad består asfalt av?

Asfalt består huvudsakligen av sten och bitumen, där stenen utgör cirka 86 procent av massan. Dessa ingredienser blandas och värms för att bilda asfaltsmassa med olika egenskaper, där stenmaterialet och dess storlek kan varieras för önskad egenskap.

Vad kostar asfalt?

Priset för asfaltläggning påverkas av mängd, kvalitet och transportavstånd samt nödvändigt förarbete och maskinanvändning.

Hur är livslängden?

Livslängden påverkas främst av trafikmängden och däckens påverkan. Utvecklingen av dubbdäck har förlängt svensk asfalts livslängd markant.

Anpassade lösningar för varje behov

Vårt arbetssätt är flexibelt och anpassas efter situationen. I vissa fall använder vi maskiner för att få det bästa resultatet, medan andra situationer kräver handläggning för att säkerställa noggrannhet och kvalitet. För ytor som garage erbjuder vi densitbeläggning, vilket ger ett extra skydd mot spill som olja och kemikalier.

Noggrann planering är avgörande för ett hållbart resultat. Vi tar alltid ett helhetsgrepp på processen och analyserar ytan och dess användning för att säkerställa att vi väljer rätt metod och material. När du anlitar oss för asfaltering i Göteborg kan du vara säker på att vi levererar ett arbete som håller i längden.

Säkerhet och omsorg i fokus

Vår värdegrund bygger på säkerhet och omsorg om både människor och miljö. Vi tar inga genvägar och prioriterar alltid säkerheten i våra projekt. 

Vi vill vara ditt självklara val för asfaltering i Göteborg. Med stor kompetens, gedigen erfarenhet och en stark servicekänsla är vi redo att hjälpa dig med ditt projekt. Välkommen att kontakta oss för mer information och rådgivning om våra tjänster inom asfalt i Göteborg. Låt oss skapa hållbara ytor tillsammans!


Kontakta oss
Alttext undersida
Experter inom asfalt
Kontakta oss